Gebitsprothese Tandarts Morshedi

Morshedi tandheelkunde

Gebitsprothese

Bent u op zoek naar een ervaren, tandheelkundig specialist voor het plaatsen van een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese? Tandarts Morshedi in Amersfoort staat voor u klaar! Met meer dan 22 jaar ervaring weet Morshedi de beste balans tussen esthetiek en functionaliteit te vinden. Zo geniet u van een stralend en sterk gebit. Neem contact op voor vragen of een afspraak.

Intakegesprek Werkwijze
×
Gebitsprothese

Persoonlijk advies

Wanneer kiezen voor gebitsprothese?

Wilt u zo lang mogelijk uw eigen tanden behouden, maar wilt u tevens een stralend gebit? Als u merkt dat uw huidige tanden aan het aftakelen zijn, dan zou een gebitsprothese een goede oplossing kunnen zijn. Bij Morshedi doorlopen we met u de opties voor een volledige gebitsprothese (kunstgebit), alsook de gedeeltelijke gebitsprothese en alternatieve opties. Persoonlijk advies is belangrijk als u op zoek bent naar een tandheelkundige oplossing die bij u past.

Intakegesprek Meer over ons

Tand Icon

Kwaliteit mondzorg

Voor controle en onderhoud van uw gebit

Hygiëne Icon

Hygiëne staat voorop

Een goede mondhygiëne voor goede gezondheid

Estetisch Icon

Esthetisch

Een mooi gebit geeft veel zelfvertrouwen

Expertise Icon

Uitstekende expertise

Met onze kennis kunnen wij experts u helpen

Openingstijden

Hier vindt u de openingstijden van onze praktijk. Op de dagen dat wij geopend zijn kunt u ons telefonisch bereiken van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:00. Bij geen gehoor kunt u inspreken op het antwoordapparaat. Graag duidelijk uw naam, telefoonnummer, datum én tijdstip van de afspraak vermelden. (Ook bij annuleringen!)

033 – 477 9562
info@tandartsmorshedi.nl

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Ga voor een natuurlijke uitstraling

Gebitsprothese kosten

Natuurlijke uitstraling

De ene gebitsprothese is de andere niet, en bij Morshedi vinden we het bij uitstek belangrijk dat de prothese in uw gebit een natuurlijke uitstraling heeft. Hierbij ligt de focus op een prothese die esthetisch gezien in balans is. U kiest zelf de mate van witheid. Een kleur die bij u past, en die er echt (niet nep) uitziet. Uiteraard zonder in te leveren op draagcomfort. De specialist bij Morshedi geeft u een persoonlijke offerte en maakt uw kwalitatieve gebitsprothese volledig op maat.

Intakegesprek

Hoog draagcomfort

Als uw eigen gebit

Hoog draagcomfort

Bij Morshedi vinden we het belangrijk dat uw gebitsprothese als gegoten zit. Hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wist u dat een kunstgebit een van de meest gebruikte oplossingen is voor het vervangen van ontbrekende tanden of kiezen? In de beginperiode is een gebitsprothese echt even wennen. Onze specialist zal u daarom uitstekend begeleiden, vooral tijdens de beginperiode. We vertellen u tevens hoe u de gebitsprothese dient te reinigen.

Intakegesprek

Reviews over Morshedi

Dit zeggen onze klanten

Petra Berends

8 mei 2023

5.0/5.0

“Vandaag de laatste foto gemaakt van mijn prachtige nieuwe kronen. Ik ben zelf lerend tandarts assistente en moeilijk met tandartsen. Maar tandarts Morshedi is echt mijn favoriet! ”

Martijn Bart

8 mei 2023

5.0/5.0

“Zeer kundige, betrouwbare en vriendelijke tandarts. Doet er alles aan om de behandeling zo goed en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Een tandartsbezoek is nooit leuk, maar het is een enorme geruststelling om bij Morshedi te komen.”

Lisette Bart

8 mei 2023

5.0/5.0

“Ben heel blij met mijn mooie bruggen! Vele complimenten gekregen en ben zelf zeer tevreden met het resultaat. Zijn recentelijk naar Harderwijk verhuisd maar blijven zeker bij tandarts.”

Persoonlijk advies bij Tandarts Morshedi

Uw tandarts in Amersfoort

Persoonlijk advies over gebitsprothese bij Morshedi

Een gebitsprothese is de beste oplossing voor een wat ouder of slechter gebit. Met de kwalitatieve gebitsprotheses van Morshedi voelt u amper verschil, en levert u niet in op kauwvermogen. Wanneer u het wel merkt? Als u in de spiegel kijkt, en geniet van uw witte en rechte gebit. Geeft u de voorkeur aan een tandheelkundig specialist met meer dan 22 jaar ervaring? Kies dan voor Morshedi. Wij verzorgen uw maatwerk tandprothese of gebitsprothese.

Intakegesprek