Mondhygienist Tandarts Morshedi

Morshedi tandheelkunde

Mondhygiënist

Aandacht besteden aan uw mondhygiëne is een belangrijke dagelijkse taak. Het draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ondanks uw goede zorgen, kunt u niet alles zelf doen. Om de tandsteen op uw tanden en kiezen tot in de kleinste details weg te halen, brengt u een bezoek aan de mondhygiënist. Afspraak inplannen? Neem contact op met Morshedi.

Intakegesprek Werkwijze
×
Tandheelkundige diensten mondhygieniste

Gebit zonder tandplak

Waarom naar de mondhygiënist?

Nadat u eet of drinkt blijft er standaard een laagje tandplak achter op het glazuur van uw tanden of kiezen. Door uw tanden goed te poetsen, kunt u dit grotendeels verwijderen. Bij de meeste mensen blijft er echter altijd wel iets van tandplak achter, bijvoorbeeld in de randjes en (achterste) hoekjes. Dan zet de tandplak zich om in tandsteen. En die tandsteen, die kan op den duur zorgen voor ontstekingen aan het tandvlees, gingivitis genoemd. De mondhygiënist voorkomt dit perikel.

Intakegesprek Meer over ons

Tand Icon

Kwaliteit mondzorg

Voor controle en onderhoud van uw gebit

Hygiëne Icon

Hygiëne staat voorop

Een goede mondhygiëne voor goede gezondheid

Estetisch Icon

Esthetisch

Een mooi gebit geeft veel zelfvertrouwen

Expertise Icon

Uitstekende expertise

Met onze kennis kunnen wij experts u helpen

Openingstijden

Hier vindt u de openingstijden van onze praktijk. Op de dagen dat wij geopend zijn kunt u ons telefonisch bereiken van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:00. Bij geen gehoor kunt u inspreken op het antwoordapparaat. Graag duidelijk uw naam, telefoonnummer, datum én tijdstip van de afspraak vermelden. (Ook bij annuleringen!)

033 – 477 9562
info@tandartsmorshedi.nl

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Wat doet uw mondhygienist

Gezond tandvlees

Wat doet uw mondhygiënist?

Als u ontstekingen aan uw tandvlees heeft, is het belangrijk daar iets aan te doen. Het kan namelijk van kwaad tot erger worden. Zo kan de ontsteking zich uitbreiden naar de tandvleesrand en het daaronder gelegen kaakbot, wat mogelijk leidt tot parodontitis. Dit kan pijn doen, en kan er zelfs voor zorgen dat tanden en kiezen los komen te zitten. Juist daarom is het handig om regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Die kan de tandsteen in een vroegtijdig stadium verwijderen.

Intakegesprek

Morshedi Tandheelkunde specialist Amersfoort

Regelmatig laten reinigen

Uw mondhygiënist in Amersfoort

Bij Morshedi raden we u aan om uw gebit regelmatig te laten reinigen. Zo kiest u voor een gezond gebit, waarbij u zo lang mogelijk uw eigen tanden en kiezen kunt behouden. Dat niet alleen, want door eens in het (half) jaar een bezoek aan de mondhygiëniste te brengen, heeft u minder snel last van bloedend tandvlees. Ook voorkomt u hiermee een slechte adem. Tot slot kan de mondhygiënist er zelfs voor zorgen dat aanslag verwijderd wordt, waardoor uw tanden witter lijken.

Intakegesprek

Reviews over Morshedi

Dit zeggen onze klanten

Antoon Bart

8 mei 2023

5.0/5.0

“Een professionele en zeer vakkundige tandarts. Levert altijd vakwerk!”

Orissa

8 mei 2023

5.0/5.0

“Fijne tandarts. Neemt rustig de tijd. Aanrader!”

Gijs Dorland

8 mei 2023

5.0/5.0

“Geweldige tandarts en heel lief en deskundig.”

Maak een afspraak bij Tandarts Morshedi

Uw tandarts in Amersfoort

Mondhygiënist afspraak bij Morshedi

Morshedi is uw tandarts en mondhygiënist in Amersfoort. Wij kunnen uw periodieke controle combineren met een afspraak bij de mondhygiënist. Bij ons mag u altijd persoonlijk advies verwachten, waarbij de kosten voor de mondhygiënist afhangen van de mate van aanslag en van het tandvlees. Ook voor andere tandheelkundige diensten staan we voor u klaar, van kronen, bruggen en protheses tot facings en tanden bleken. Neem contact op met tandarts Morshedi en maak een afspraak.

Intakegesprek