Gebitsprothese of tandframe

Onze tandheelkundige specialisten vervaardigen tandprothetische voorzieningen zoals een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese of tandframe.

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer innovatieve mogelijkheden om tanden, kiezen of een geheel gebit op een goede manier te vervangen door een gebitsprothese of tandframe.

Meer dan drie miljoen Nederlanders dragen een kunstgebit of een partiële prothese, omdat deze ontsierende, lege ruimtes in het gebit kunnen opvullen tegen een relatief prijsvriendelijk tarief. Een uitneembare prothese (kunstgebit) is één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen.

Onze Tandtechnisch specialist, Sara Mooy, is specifiek opgeleid op het gebied van tandtechniek en heeft ruime ervaring opgedaan om voor u een hoogwaardig kunstgebit te vervaardigen, waarbij een natuurlijke uitstraling en draagcomfort centraal staan.

Onze tandartspraktijk draagt er zorg voor dat uw gebitsprothese of tandframe volledig aangepast is aan uw kaak, goed passend is in uw mond, met als resultaat een hoge esthetische waarde en optimale functionaliteit. Voor een goed passend kunstgebit en mooie tanden. Neem nu contact op!

U zult snel wennen aan uw nieuwe kunstgebit of tandframe

Een nieuw kunstgebit zit waarschijnlijk niet meteen lekker. De specialisten van Tandartspraktijk Morshedi zullen u in de lastige beginperiode goed begeleiden, zodat u zo snel mogelijk aan uw nieuwe tanden en kiezen zult wennen.


'Wanneer u bij Tandartspraktijk Morshedi in de behandelstoel zit, komt het helemaal goed met uw tandprothese of kunstgebit!'

Tandartspraktijk Morshedi in Amersfoort biedt de volgende tandheelkundige diensten

Comments are closed.