Tanden bleken thuis

Uw tanden bleken thuis... is dat veilig?
De tandenbleek behandeling van Tandartspraktijk Morshedi in Amersfoort is absoluut veilig, geeft snel resultaat en geeft de minste gevoeligheid voor tanden en kiezen

Er zijn verschillende manieren om tanden te bleken maar onze tandartspraktijk heeft voor de methode “home bleeching” ofwel "thuis tanden bleken" gekozen voor het gerenommeerde merk Cavex.

Het streven naar witte tanden is één van de meest gevraagde cosmetische behandelingen in de wereld. Anderzijds heeft het bleken van tanden ook een twijfelachtige reputatie vanwege de associatie met pijn en schade aan gezond tandweefsel. Is die reputatie terecht? Tot op zekere hoogte is het antwoord - helaas - bevestigend.
Veel bleekproducten op de markt bevatten hoge concentraties waterstofperoxide en te lage pH-niveaus. Dat moet anders kunnen!

Cavex heeft het unieke ABC-bleeksysteemontwikkeld, waarbij AB&C staan voor 'Activeren', 'Bleken' en 'Conditioneren'. Met het volgen van die drie stappen staat Cavex garant voor een uiterst effectieve, veilige en bovenal pijnloze bleekbehandeling..

De voordelen van de Cavex tandenbleekmethode zijn:

  • de meest veilige 'tanden bleek thuis' methode voor de patiënt, simpel en doeltreffend
  • de patiënt bepaalt de bleekperiode, naar gelang het gewenste resultaat
  • de patiënt kan de tanden-bleek-behandeling zelf thuis uitvoeren

Wanneer u start met de door onze tandartspraktijk aanbevolen tandenbleekmethode wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit en kaakstand: Onze praktijk maakt een gebitsmal die u altijd kunt hergebruiken.

(Wij geven u graag mee dat een afspraak, voorafgaand aan de tandenbleekbehandeling bij de mondhygiëniste een aanrader is, om het bleekproces een optimale kans op resultaat te geven)

Bij de afspraak met instructies ontvangt u uw ABC Masterkit en kunt u thuis uw tandenbleekbehandeling starten, wanneer u daar klaar voor bent. 

Wees niet bezorgd; Wij bellen u altijd na een paar dagen om  u te vragen wat de resultaten  zijn en geven u, indien nodig,  advies. 

De tandenbleekbehandeling voor thuis is uitsluitend via uw tandarts Morshedi verkrijgbaar

`Een gezond en wit gebit laat je graag zien wanneer je lacht, nietwaar?'

Tandartspraktijk Morshedi in Amersfoort biedt de volgende tandheelkundige diensten

tanden bleken thuis

Comments are closed.