Uw secretaresse

Mijn naam is Petra, ik ben de secretaresse van tandartspraktijk Morshedi

Na lange tijd gewerkt te hebben in de financiële wereld en de automotive branche, heb ik een ommezwaai gemaakt naar tandartspraktijk Morshedi in Amersfoort, waar ik al een paar jaar met veel voldoening werk als secretaresse
Het zijn mijn taken het secretariaat van de praktijk te voeren en het patiëntencontact te onderhouden.

Ik vind het heel waardevol om onze patiënten te ondersteunen, te begeleiden en te adviseren op een professionele en empathische wijze. Ik doe er mijn uiterste best voor om iedere bezoeker een warm welkom te heten. 

Vroeger had ik zelf angst om naar de tandarts te gaan. Daardoor kan ik mij heel erg inleven in de mensen die last hebben van tandartsvrees. Alle collega's van tandartspraktijk Morshedi doen er alles aan om u gerust te stellen, de pijn de beperken en adviseren u op het gebied van pijnbestrijding.

Heeft u tandartsvrees? 

Veel Nederlanders zijn bang voor of tijdens een behandeling bij de tandarts. De meesten gaan toch elk (half)jaar op tandartscontrole, maar er blijven mensen die extreem bang zijn voor de tandarts en een tandartsfobie hebben ontwikkeld. Dit kunnen jongeren en ouderen zijn, in elke sociale klasse en zowel laag- als hoogopgeleiden. Veel van hen gaan helemaal niet meer naar de tandarts en bedenken excuses om niet te hoeven gaan.

Hoe ontstaat tandartsvrees?

Tandartsvrees ontstaat vaak door in de jeugd meegemaakte (negatieve) ervaringen.
Ook pijnlijke of negatieve ervaringen bij een tandarts in het (recente) verleden kunnen aanleiding zijn voor het ontstaan van angst, net als het gevoel hebben de controle te verliezen.
Het spreekt voor zich dat angstaanjagende verhalen van familie, vrienden of in kranten/tijdschriften geen positieve bijdrage leveren aan een tandartsfobie. 

Uit eigen ervaring en vanuit mijn rol als secretaresse van Tandartspraktijk Morshedi kan ik tegenwoordig volmondig zeggen: 

'De patiënt lijdt het meest aan de pijn, die hij vreest'

Comments are closed.