Uw tandarts en tandtechnisch specialist

Mijn naam is Kamran Morshedi en ik ben uw tandarts en tandtechnisch specialist

Ik ben als tandarts afgestudeerd in 2002 aan de rijksuniversiteit in Groningen. Tot 2005 heb ik in verschillende tandartspraktijken (zowel solo als in tandartsmaatschappen) gewerkt, waarna ik met mijn eigen tandartspraktijk in de wijk Kattenbroek in Amersfoort heb geopend.

Als tandarts en tandtechnisch specialist richt ik mij op het gebied van tandheelkunde op het aanbrengen van tandprotheses en facings

Mijn specifieke interesse gaat uit naar de esthetiek van de tandheelkunde.
In de afgelopen jaren heb ik veel tandtechnisch gespecialiseerde en gebitscosmetische cursussen en congressen gevolgd, (denk hierbij vooral aan tandprotheses en facings), waardoor ik veel ervaring en kundigheid heb opgebouwd.

Ik heb mijzelf, naast reguliere tandheelkundige behandelingen, ontwikkeld en geperfectioneerd op het gebied van (cosmetische) oplossingen en het aanbrengen van tandprotheses, die door de aan onze tandartspraktijk verbonden tandtechnisch specialiste, Sara Mooy, zijn aangemeten én vervaardigd.

Mijn doel is om in alle onderdelen-  in de tandheelkunde – en vooral in de tandtechnische esthetiek uit te blinken, door gebruik te maken van de laatste tandcosmetische ontwikkelingen en innovatieve technieken op het gebied van tandprotheses en facings.

Onze tandartspraktijk is ingeschreven bij de KNMT, de beroepsvereniging voor tandartsen, orthodontisten en MKA-chirurgen.
De KNMT staat voor het recht van iedere Nederlander op een goede mondgezondheid.
Dat is meer dan het behouden van tanden en kiezen. Een gezonde mond is namelijk van invloed op uw algehele gezondheid en op uw persoonlijk welbevinden. Goede zorg voor de patiënt staat of valt met de omstandigheden en voorwaarden waaronder tandartsen en tandartsspecialisten hoogwaardige tandheelkundige zorg kunnen verlenen. Ook onze tandartsprakijk maakt zich daar sterk voor. 

Tandartspraktijk Morshedi is geregistreerd bij het KRT. De Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) is opgericht in 2007 door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en de Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT). De Stichting brengt tandartsen en opleiders bij elkaar en geeft patiënten inzicht in de kwaliteit van hun mondzorg.
De registratie in het kwaliteitsregister wordt beschouwd als een garantie voor de deskundigheid en kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren in de tandheelkunde en mondzorg.

Tandartspraktijk Morshedi in Amersfoort biedt gespecialiseerde tandheelkundige diensten

Comments are closed.